Actualiteiten Arbeidsrecht – november 2023

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht

Het arbeidsrecht kent vele nieuwe ontwikkelingen. Hoe houdt u het overzicht? In dit webinar bespreekt de docent de belangrijkste recente jurisprudentie, nieuwe en komende wetgeving, en publicaties over arbeidsrecht. U bent in twee uur tijd weer helemaal op de hoogte.

Nu te bekijken 

  • Uw kennis volledig up-to-date
  • Kies zelf een geschikt moment om het webinar te volgen
  • Gemakkelijk te volgen vanaf uw werkplek of thuis

Docent

Over dit webinar

Het webinar staat dit jaar in het teken van de ontwikkelingen rondom het fundamentele thema van de kwalificatievraag. Op dit vlak is de laatste maanden veel gebeurd. Zo stelde Hof Amsterdam prejudiciële vragen aan de Hoge Raad in de Uber- zaak en publiceerde Minister Van Gennip haar langverwachte conceptwetsvoorstel verduidelijking beoordeling arbeidsrelaties en rechtsvermoeden. Tijdens het webinar bespreken we deze ontwikkelingen en gaan we na welke juridische consequenties verbonden zijn aan de herkwalificatie van een opdrachtovereenkomst als arbeidsovereenkomst.

Tijdens het webinar is eveneens aandacht voor een aantal recente uitspraken van de Hoge Raad zoals het arrest inzake de verjaring van wettelijke vakantiedagen en het arrest inzake de voorzetting van een arbeidsovereenkomst in een managementstructuur. Na afloop bent u weer helemaal up-to-date.

Voor wie?

Advocaten, juristen en HR-medewerkers

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

 

Type
Webinar
Vorm
Online
Prijs
€ 155,- (vrijgesteld van btw)
Punten
2 PO-punten NOvA
Rechtsgebied
Arbeidsrecht

Valt binnen het Altijd scherp-abonnement

Met het Altijd scherp-abonnement kiest u onbeperkt uit het uitgebreide aanbod van cursussen en webinars van het CPO. Meer informatie

Valt binnen de CPO Webinarbundels

Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. U krijgt essentiële updates en inzichten. Zo blijft u altijd scherp. Meer informatie