Actualiteiten Financiering, Zekerheden en Insolventie – juni 2023

Zorg dat uw kennis over financiering, zekerheden en insolventie niet achteropraakt

Kent u de belangrijkste uitspraken op het gebied van financiering, zekerheden en insolventie van het afgelopen half jaar? In het webinar ‘Actualiteiten Financiering Zekerheden en Insolventie’ bespreekt Dennis Faber ze op een heldere en inzichtelijke wijze. Na afloop is uw kennis over deze lastige materie weer up-to-date.

Nu te bekijken

  • Een beter begrip van de vaak lastige materie rondom financiering, zekerheden en insolventie
  • De jurisprudentie van de afgelopen zes maanden op een heldere inzichtelijke en systematische wijze besproken
  • Kies zelf een geschikt moment om het webinar te volgen

Docent

Over dit webinar

In dit webinar bespreekt de docent de belangrijkste jurisprudentie op het gebied van financiering, zekerheden en insolventie van de afgelopen zes maanden. De nadruk ligt op de jurisprudentie van de Hoge Raad, maar ook voor de rechtspraktijk belangrijke lagere jurisprudentie komt aan bod. Dit webinar levert u met een minimale tijdsinvestering een maximale opbrengst op.

In een kort tijdsbestek behandelt de docent een groot aantal voor de praktijk belangrijke onderwerpen. Zo gaat hij onder meer in op diverse kwesties rondom pand, hypotheek en eigendomsvoorbehoud. Ook girale betaling en verrekening, en enkele boedelvraagstukken komen aan bod. Het zijn onderwerpen die vaak als lastig worden ervaren. De docent bespreekt ze op een heldere, inzichtelijke en systematische wijze.

Na afloop is uw kennis weer up-to-date. Ook heeft u een beter begrip van de vaak lastige materie rondom financiering, zekerheden en insolventie.

Thema’s die onder meer aan bod komen:

  • Pand
  • Hypotheek en eigendomsvoorbehoud
  • Girale betaling en verrekening
  • Boedelvraagstukken

Voor wie?

Advocaten

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

 

Type
Webinar
Vorm
Online
Prijs
€ 155,- (vrijgesteld van btw)
Punten
2 PO-punten NOvA
Rechtsgebieden
Financieel recht, Insolventierecht

Valt binnen het Altijd scherp-abonnement

Met het Altijd scherp-abonnement kiest u onbeperkt uit het uitgebreide aanbod van cursussen en webinars van het CPO. Meer informatie

Valt binnen de CPO Webinarbundels

Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. U krijgt essentiële updates en inzichten. Zo blijft u altijd scherp. Meer informatie