Bereikbaarheid CPO

Adres

Montessorilaan 10
6525 HR Nijmegen

Het CPO (inclusief de CPO-zaal) bevindt zich op het terrein van de Radboud Universiteit Nijmegen en is gevestigd in het Grotiusgebouw.

We raden u aan om met het openbaar vervoer naar het Grotiusgebouw te komen.

Openbaar vervoer

Treinen stoppen op station Nijmegen en station Nijmegen Heyendaal. U kunt uw treinreis plannen via de website van de NS.

Vanaf station Nijmegen en station Nijmegen Heyendaal rijden er diverse bussen naar het Grotiusgebouw. Uitstappen bushalte Spinozagebouw/Tandheelkunde aan de Erasmuslaan, zie de onderstaande plattegrond

In vakanties en weekenden rijden er minder bussen naar de universiteit. Plan uw reis via OV9292.

Bij de hoofdingang van de Universiteitsbibliotheek (Erasmuslaan 36) is een oplaadpunt voor de OV-chipkaart.

De Breng Direct Waalsprinter (lijn 300) vertrekt vanaf P+R Waalsprinter aan de Ovatonde op de Prins Mauritssingel. P+R Waalsprinter is eenvoudig te bereiken uit de richtingen Arnhem, Bemmel en Tiel. Volg de borden langs de A325.

Auto

Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit Nijmegen aangegeven op

de ANWB-wegwijzers. Bezoekers van het CPO wordt geadviseerd te parkeren in P6, de ondergrondse parkeergarage van het Grotiusgebouw. Alleen vanaf parkeerlaag -2 heeft u toegang tot de lift naar de verschillende verdiepingen van het Grotiusgebouw.

Er geldt eenrichtingsverkeer in deze omgeving; vanaf de Erasmuslaan rijdt u de Comeniuslaan in. U verlaat het parkeerterrein via de Montessorilaan, richting de Erasmuslaan.