Korting voor alumni Radboud Universiteit

Als alumnus van de Radboud Universiteit krijgt u 10% korting op CPO-cursussen. U kunt ook korting krijgen op het Altijd scherp-abonnement of een webinarbundel.

10% korting op een cursus

U kunt de korting verzilveren door de vouchercode Alumni10 in te vullen op het aanmeldformulier van de desbetreffende cursus*.

€ 100,- korting op het Altijd scherp-abonnement

U kunt ook kiezen voor korting op het Altijd scherp-abonnement: met dit abonnement kunt u 12 maanden lang onbeperkt cursussen en webinars volgen voor € 1.650,-. U krijgt € 100,- korting en betaalt dus € 1.550,-. U kunt de korting verzilveren door de vouchercode Scherp100 in te vullen op het aanmeldformulier van het Altijd scherp-abonnement.

10% korting op een webinarbundel

U kunt de korting verzilveren door de vouchercode Alumni10 in te vullen op het aanmeldformulier van de webinarbundel.

Voorwaarden

De code is niet overdraagbaar en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Er vindt een controle plaats bij het alumnibureau om te zien of deelnemers daadwerkelijk alumnus zijn van de Radboud Universiteit. Door gebruik te maken van de code stemt u ermee in dat wij u als Radboud Alumnus registeren.

* De code is in te zetten voor alle cursussen van het CPO waarbij staat ‘Valt binnen het Altijd scherp-abonnement’. Uitgezonderd zijn webinars, specialisatieopleidingen en beroepsopleidingen.