Het CPO is sponsor van het Nederlands Studenten Orkest (NSO)

Het CPO is sponsor van het Nederlands Studenten Orkest (NSO). Dit orkest wordt jaarlijks opnieuw samengesteld uit studenten die zich naast hun studie aan een hogeschool of universiteit bezighouden met klassieke muziek. Meer informatie: nso.nl

Waarom sponsor van het NSO?

Voor een volmaakt optreden is talent alleen niet genoeg. De leden van het Nederlands Studenten Orkest besteden vele uren aan repetitie. Aan de basis van hun succes liggen intensieve oefening en training. Als opleidingsinstituut voor juristen weten wij hoe belangrijk dat is. Onze cursisten kunnen rekenen op hoogwaardig onderwijs met maximaal rendement voor een succesvolle praktijk. Wat zij vandaag bij ons leren, is morgen toe te passen. Om op hoog niveau te kunnen presteren moet elke training raak zijn. Dat geldt voor de cursisten van het CPO, en voor de studenten die meedoen aan het NSO. Hun ambitie om naast de studie ook nog op hoog niveau te musiceren verdient alle steun. Daarom is het CPO sponsor van het NSO.

Een van de concerten die het NSO jaarlijks geeft, vindt plaats in De Vereeniging te Nijmegen. Op die avond nodigt het CPO relaties, docenten en vaste cursisten uit om het concert bij te wonen.