Informatiepagina Van der Heijden-congres ‘Grensoverschrijdend ondernemingsrecht’

                                       

Op deze pagina vindt u meer informatie over het congres. De pagina wordt steeds aangevuld met de meest actuele informatie.

Programma

  • Datum en tijd: 24 en 25 november 2023 van 13.30 uur tot 19.00 uur en 09.15 uur tot 13.00 uur
  • Locatie Congres: Grotiusgebouw van de Radboud Universiteit, Montessorilaan 10, 6525 HR Nijmegen
  • Locatie Walking dinner: Restaurant Landgoed Brakkesteyn, Driehuizerweg 285,  6525 PL Nijmegen
  • Punten: 7 PO-punten NOvA en KNB

Programma Van der Heijden-congres “Grensoverschrijdend ondernemingsrecht”

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Meer informatie over de bereikbaarheid van de Radboud campus vindt u op de website. Wij raden u aan om met het openbaar vervoer te komen omdat parkeergelegenheid in de openbare parkeergarage (P6) beperkt is.

Indien de parkeergarage vol is, wordt u door een parkeerregelaar verwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerterrein P7a aan de Heyendaalseweg. U kunt ook onder het gebouw ‘Gymnasion’ parkeren (P7b parkeergarage). Indien u op vrijdag vóór 18.00 uur vertrekt, kunt u bij de registratiebalie een gratis uitrijkaart ophalen. Na 18.00 uur en op zaterdag zijn de slagbomen geopend en kunt u dus ook gratis uitrijden.

Looproute Restaurant Landgoed Brakkesteyn

Wij raden u aan uw auto te laten staan en te voet naar het restaurant te gaan, omdat parkeergelegenheid bij het restaurant zeer beperkt is. Het restaurant ligt op ongeveer 1,2 kilometer loopafstand van het Grotiusgebouw (Bekijk de looproute).

Opleidingspunten

Wanneer u, in het kader van de Permanente Opleiding (NOvA of KNB), in aanmerking wilt komen voor 7 opleidingspunten, dan dient u het hele congres te hebben bijgewoond. Uw aanwezigheid op het congres wordt vastgesteld aan de hand van uw handtekening op de presentielijsten. Ik verzoek u dan ook de presentielijsten op beide dagen, zowel bij aanvang als na sluiting, te tekenen. Het ontbreken van een of meer handtekeningen heeft tot gevolg dat u geen of minder opleidingspunten worden toegekend.

Dieetwensen

Indien mogelijk serveren wij standaard vegetarisch aanbod. Heeft u liever vlees of vis, of heeft u een andere cateringvoorkeur of dieetwens en heeft u dit nog niet aan ons doorgegeven? U kunt uw voorkeur alsnog vastleggen in MijnCPO of per e-mail doorgeven.

Wifi-code

Wifi netwerk: vdh2023
Wachtwoord: vdhi@024

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Mogelijk staat uw vraag tussen de ‘Veelgestelde vragen’. Of neem contact met ons op via MijnCPO, telefonisch (024 – 361 24 09) of per e-mail.

Deze informatiepagina met studiemateriaal is een halfjaar tot na de cursus beschikbaar.