Verder leren na de Beroepsopleiding Advocaten?

Heeft u in de afgelopen periode de Beroepsopleiding Advocaten afgerond? Hiermee heeft u een stevige basis gelegd voor de uitoefening van uw beroep. Maar met het afronden van de opleiding stopt het leren natuurlijk niet. Ook in de komende periode zult u zich verder willen ontwikkelen in uw vakgebied.

Het CPO kan u daarbij helpen. Als grootste juridische opleider van Nederland én als uitvoeringsorganisatie van de Beroepsopleiding Advocaten begrijpen we welke kennis u nodig heeft in uw werk als advocaat. We hebben een uitgebreid aanbod aan cursussen waarmee u zich verder kunt blijven ontwikkelen.

Ter kennismaking krijgt u 10% korting op een CPO-cursus.
U kunt de korting verzilveren door de vouchercode AlumniBA in te vullen op het inschrijfformulier van de desbetreffende cursus*.

Voorwaarden

De code is niet overdraagbaar en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Er vindt een controle plaats bij het alumnibureau om te zien of deelnemers daadwerkelijk alumnus zijn van de Beroepsopleiding Advocaten. Door gebruik te maken van de code stemt u ermee in dat wij u als BA Alumnus registeren.

*De code is in te zetten voor alle cursussen van het CPO waarbij staat ‘Valt binnen het Altijd scherp-abonnement’ met uitzondering van webinars. U kunt de kortingscode wel inzetten voor korting op een CPO Webinarbundel. De code is niet geldig voor specialisatieopleidingen en beroepsopleidingen.