Grip op de civiele rechtspraktijk

CPO-docent Steven Bartels

Verdiep uw kennis snel met korte cursussen van het CPO

In de cursusreeks ‘Grip op de civiele rechtspraktijk’ behandelen experts de belangrijkste onderwerpen uit de praktijk van de civiele jurist. In korte cursussen verdiept u uw kennis van deze thema’s en leert u veelgemaakte fouten te voorkomen. De docenten behandelen de stof niet vanuit de ‘willekeurige’ actualiteit, die deels afhankelijk is van eerder gemaakte fouten van anderen, maar vanuit de vraag wat in de civiele rechtspraktijk veel voorkomt. Zo speelt u beter in op de vraagstukken in uw dagelijkse praktijk.

Hoofddocent prof. mr. Steven Bartels, hoogleraar Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit, bepaalt de thema’s in de reeks en inspireert de experts die de cursussen verzorgen.

Daarom deze cursusreeks

  • Verdiep uw kennis in korte tijd
  • Volop interactie in kleine groepen
  • Onderwijs van experts
  • Praktisch, maar niet standaard
  • Speciaal voor juristen in de civiele rechtspraktijk

Cursussen

Kies zelf welke cursussen uit de reeks u volgt. U schrijft zich per cursus in.

De reeks wordt doorlopend aangevuld met nieuwe thema’s.

“Iedere jurist is bekend met leerstukken als causaliteit, verjaring en hoofdelijkheid. Maar bent u ook in staat deze leerstukken in te zetten ten voordele van uw cliënt of bedrijf?”

mr. drs. Daniël Stein, onderzoeker en docent Burgerlijk recht (Radboud Universiteit)

Meer leren door interactieve werkvormen

Interactie staat in deze cursusreeks centraal. De docenten prikkelen de deelnemers om met elkaar van gedachten te wisselen en deel te nemen aan inhoudelijk debat. U werkt bijvoorbeeld samen aan een casus, of u krijgt een stelling voorgelegd. Hierdoor verdiept u uw kennis over het thema.

Kleine groepen

Per cursus worden maximaal 25 deelnemers toegelaten. Zo weet u zeker dat u met en van elkaar kunt leren.

Voorkennis

U heeft basiskennis over het thema nodig om de verdiepingscursus te kunnen volgen.

Wilt u meerdere cursussen uit deze reeks volgen?

Dan kan het Altijd Scherp-abonnement voordelig zijn. Met het Altijd scherp-abonnement kiest u 12 maanden lang onbeperkt uit het uitgebreide aanbod van juridische cursussen en webinars van het CPO. Voor een vaste en scherpe prijs van € 1.650,- (vrijgesteld van btw).

Meer informatie     Direct aanmelden